Improbasen

Kids in Jazz
Barnas Jazzhus


Om oss
Kontakt
Lenker
"These are my friends in Norway!

I played the saxophone with them in Norway and I made friends with them thru Jazz. We went to Japanese Sushi restaurant, Opera house and so on. I had a lot of fun.

They are having concerts now and I saw picture of them.(Tora took) so I wanna meet them and I miss their music. I take great pride in playing with them indeed. Thank you for your compliment. I can't wait to meet them!"

-Momoka Kaneko, Yokohama


Samarbeid med Asker

Improbasen er i aktiv dialog med Asker Jazzklubb om konkrete samarbeidsprosjekter rettet mot barn og unge. Vi ønsker i fellesskap å utvkle rammer slik at unge fra Asker og Follo kan besøke hverandre for å delta på workshops og klubbarrangementer.

Vi har allerede lignende dialog med miljøer i Kongsberg og Larvikområdet, så dette går mer og mer i retning av den minifestivalen vi ønsker å utvikle.

Vi oppfordrer andre miljøer til å kontakte oss, slik at flest mulig barn og unge i ulike landsdeler kan få nytte av dette. Mye tyder på at det blir et klubbarrangement i Ski med deltakere fra ulike miljøer, allerede i januar 2010.

 

 

Improbasen
Besøksadresse:
Bergljots vei 15, Keyserløkka, Oslo
Postadresse:
c/o Østnorsk Jazzsenter, Pb. 4774 Sofienberg, 0506 OSLO