Improbasen

Kids in Jazz
Barnas Jazzhus


Om oss
Kontakt
Lenker
"These are my friends in Norway!

I played the saxophone with them in Norway and I made friends with them thru Jazz. We went to Japanese Sushi restaurant, Opera house and so on. I had a lot of fun.

They are having concerts now and I saw picture of them.(Tora took) so I wanna meet them and I miss their music. I take great pride in playing with them indeed. Thank you for your compliment. I can't wait to meet them!"

-Momoka Kaneko, Yokohama


Asker Jazzfestival presenterte unge talenter

 

Det dukket opp jazzspirer fra store deler av Sør-Norge, da vi i samarbeid med Asker Jazzfestival presenterte unge talenter på Lancelot 16. oktober.

  

På grunn av et kolliderende arrangement måte vi lete utenfor egne rekker for å fylle opp programmet denne gangen.

 

Dermed strømmet de på fra alle kanter. Konserten åpnet med en gitar/bass-duo, med Martin fra Bærum, og Arne fra Voss, som møtte hverandre for første gang få minutter før konserten var i gang.

Etterhvert kom også en liten delegasjon fra Improbasen, og duoen vokste til kvintett.

Vi fikk også med Andreas fra Kongsberg, som stadig besøker oss etter at vi møtte ham på Kongsberg-festivalen, og som var med da vi lagde det andre TV-innslaget for NRK.

Repertoaret spente fra stardardlåter til Coltrane-komposisjoner.

 

Før konsertstart hadde vi et lynkurs for to unge talenter fra Asker, som resulterte i to fine innslag.

 

Så kunne vi igjen overlate podiet til Emile fra Nittedal, som vi møtte første gang i forbindelse med Oslo Jazzfestivals Young Star Seminar.

 

Vi hadde selvfølgelig også med Askers egen sangsstjerne Andrine, som vi har hatt gleden av å samarbeide med flere ganger. Flere bilder nedenfor:

 

 

 

Improbasen
Besøksadresse:
Bergljots vei 15, Keyserløkka, Oslo
Postadresse:
c/o Østnorsk Jazzsenter, Pb. 4774 Sofienberg, 0506 OSLO