Improbasen

Kids in Jazz
Barnas Jazzhus


Om oss
Kontakt
Lenker
"These are my friends in Norway!

I played the saxophone with them in Norway and I made friends with them thru Jazz. We went to Japanese Sushi restaurant, Opera house and so on. I had a lot of fun.

They are having concerts now and I saw picture of them.(Tora took) so I wanna meet them and I miss their music. I take great pride in playing with them indeed. Thank you for your compliment. I can't wait to meet them!"

-Momoka Kaneko, Yokohama


Barnejazz

Lørdag 12. mars har vi premiere på vårt nye konsertkonsept FOR barn MED barn. Arrangør og initiativtaker er jazzklubben i Kolbotn i samarbeid med Oppegård Kulturskole.

Torsdag hadde vi en gjennomkjøring for 1. og 2. klasse fra Kråkstad skole, og etter noen justeringer er konseptet nå klart for den norske jazzklubbscenen.

Landsmøtet i Norsk Jazzforum har besluttet å satse på å utvikle barnejazz-konsepter. Bl.a. Bergen Jazzforum, har hatt stor suksess med jazzkonserter tilrettelagt for barn. Nå jobber jo vi mest MED barn, men etter at vi fikk en spennende forespørsel fra Kolbotn, bestemte vi oss for å utvikle et konsept FOR barn MED barn.

Du kan lese mer om barnejazz-konseptet vårt her. Nedenfor kan du se plakaten til premieren i Kolbotn 12. mars.

 

 

 


Du kan lese mer om samarbeidet med Oppegård her

 

 

Improbasen
Besøksadresse:
Bergljots vei 15, Keyserløkka, Oslo
Postadresse:
c/o Østnorsk Jazzsenter, Pb. 4774 Sofienberg, 0506 OSLO