Improbasen

Kids in Jazz
Barnas Jazzhus


Om oss
Kontakt
Lenker
"These are my friends in Norway!

I played the saxophone with them in Norway and I made friends with them thru Jazz. We went to Japanese Sushi restaurant, Opera house and so on. I had a lot of fun.

They are having concerts now and I saw picture of them.(Tora took) so I wanna meet them and I miss their music. I take great pride in playing with them indeed. Thank you for your compliment. I can't wait to meet them!"

-Momoka Kaneko, Yokohama


Visjonært samarbeid

Vi går nå i dialog med Oppegård Kulturskole og Kullebunden Jazz om et mer formalisert samarbeid med å bygge en tryggere plattform for Improbasen og Barnas Jazzhus.

Vi har hatt et særdeles innholdsrikt møte med Nina Knarvik, som er rektor i kulturskolen og styremedlem i jazzklubben.

Vi vil nå i fellesskap utarbeide en omfattende strategiplan for et landsdekkende ressurssenter med solid forankring i Follo. Vi setter straks i gang arbeidet med å finne finansieringsløsninger for en rekke konkrete prosjekter, og vi går i dialog med Norsk Jazzforum, Norsk Kulturskoleråd, Akershus Fylke og andre sentrale aktører.

Vi vil også jobbe videre med de oppfordringene vi har fått om å initiere forskningsprosjekter på hvordan metodikken vår treffer ulike aldersgrupper osv. Les mer om samarbeidet med Oppegård:

  

 

 

Improbasen
Besøksadresse:
Bergljots vei 15, Keyserløkka, Oslo
Postadresse:
c/o Østnorsk Jazzsenter, Pb. 4774 Sofienberg, 0506 OSLO