Improbasen

Kids in Jazz
Barnas Jazzhus


Om oss
Kontakt
Lenker
"These are my friends in Norway!

I played the saxophone with them in Norway and I made friends with them thru Jazz. We went to Japanese Sushi restaurant, Opera house and so on. I had a lot of fun.

They are having concerts now and I saw picture of them.(Tora took) so I wanna meet them and I miss their music. I take great pride in playing with them indeed. Thank you for your compliment. I can't wait to meet them!"

-Momoka Kaneko, Yokohama


Suksess på Ski Kulturfestival

2. juni ble det årlige arrangementet Ski Kulturfestival arrangert, etter energisk forarbeid av Ski Musikkråd. Her var nesten alt som kan krype og gå av lokale aktører mobilisert, og det var fremføringer på en rekke scener og spillesteder, både ute og inne. Etter nesten å ha gitt opp å få noe særlig respons på hjemmebane, ble vi overrasket av overveldende respons og innsiktsfulle tilbakemeldinger.Musikkrådet hadde gjort et meget bra forarbeid, og lagt til rette for at alle aktører ble presentert i en ramme der de kom til sin rett. Improbasen ble presentert i Ski Jazzklubbs lokaler i rådhusteatrets foaje. Gruppene våre ble flettet mellom avdelingene til vokalgruppen Mezzo, som framførte beslektet musikk. Dette gjorde det lettere for publikum å henge med, og det uten at vi selv trengte å kompromisse stilmessig.Lokalet var fullt, og alle gruppene presterte på sitt ypperste. Til og med ØB var til stede, og du kan lese reportasjen
 her (scroll ned til avsnittet om Improvisasjon for å finne omtalen).

 

 

Improbasen
Besøksadresse:
Bergljots vei 15, Keyserløkka, Oslo
Postadresse:
c/o Østnorsk Jazzsenter, Pb. 4774 Sofienberg, 0506 OSLO