Improbasen

Kids in Jazz
Barnas Jazzhus


Om oss
Kontakt
Lenker
"These are my friends in Norway!

I played the saxophone with them in Norway and I made friends with them thru Jazz. We went to Japanese Sushi restaurant, Opera house and so on. I had a lot of fun.

They are having concerts now and I saw picture of them.(Tora took) so I wanna meet them and I miss their music. I take great pride in playing with them indeed. Thank you for your compliment. I can't wait to meet them!"

-Momoka Kaneko, Yokohama


Samarbeid med jazzklubben i Kolbotn

Vi har hatt dialog med Svein Ole Åstebøl, som er leder for Kullebunden Jazz. Han ser verdien av at ulike aktører i Folloregionen kan bruke hverandre, og ønsker et samarbeid om å utvikle ulike tilbud for barn og unge.

Klubben ønsker bl.a. å satse på konserter rettet mot barn. Nå jobber jo vi først og fremst MED barn, men ettersom dette også har vært et satsningsområde fra sentralt hold, har vi bestemt oss for å lage et konsept FOR barn, MED barn.

Dette går rett inn i de modulene vi har utviklet for besøksgrupper i Barnas Jazzhus. Vi vil derfor videreutvikle kombinasjonen opplevelse/deltakelse til et større format, og tilby konseptet til de klubbene som er interessert. Her vil vi også samarbeide med skolen og barnehagen, for å være sikre på at vi treffer målgruppen før premieren i Kolben 12. mars.

Dette blir også en del av samarbeidet med Oppegård kulturskole.

 

Rektor Nina Knarvik, som også sitter i styret for jazzklubben, har tatt initiativ til musikkverkstedgrupper for de minste.

 

Vi vil også samarbeide med jazzklubben og kulturskolen om å utvikle og presentere unge jazzband i tilknytning til UngScene og andre arrangementer i klubbens regi.

 

 

Improbasen
Besøksadresse:
Bergljots vei 15, Keyserløkka, Oslo
Postadresse:
c/o Østnorsk Jazzsenter, Pb. 4774 Sofienberg, 0506 OSLO