Improbasen

Kids in Jazz
Barnas Jazzhus


Om oss
Kontakt
Lenker
"These are my friends in Norway!

I played the saxophone with them in Norway and I made friends with them thru Jazz. We went to Japanese Sushi restaurant, Opera house and so on. I had a lot of fun.

They are having concerts now and I saw picture of them.(Tora took) so I wanna meet them and I miss their music. I take great pride in playing with them indeed. Thank you for your compliment. I can't wait to meet them!"

-Momoka Kaneko, Yokohama


Samarbeid med Oppegård

Vi har hatt en rekke interessante samtaler med Nina Knarvik som er rektor ved Oppegård Kulturskole. Hun er en dyktig og foretaksom dame, og ser muligheten for å utvikle Improbasen til en ressurs for hele Follo-regionen.

Kulturskolepersonalet har vært på besøk hos oss, og vi har hatt en liten kurs-serie i Kolbotn, der en del dyktige kulturskolelærere har blitt introdusert for den metodikken vi bruker når vi jobber med improvisasjon med barn.

Samarbeidet fortsetter med musikkverksted for de minste, og vi har også dialog med Norsk Jazzforum for å finne finansiering til å opprette unge jazzband i Kolbotn og andre steder.

Vi deltok på Kulturskolens julekonsert 7. desember, og vi skal presentere oss når Oppegård Kulturskole er vertskap for en samling for alle kulturskolelærere i Follo 7. januar.

Vi skal også utvikle et barnejazzkonsept, som skal presenteres i Kolben i regi av Kullebunden Jazz, og vi samarbeider om å lage en presentasjonsserie for unge band i tilslutning til jazzklubbens arrangementer.

 

 

Improbasen
Besøksadresse:
Bergljots vei 15, Keyserløkka, Oslo
Postadresse:
c/o Østnorsk Jazzsenter, Pb. 4774 Sofienberg, 0506 OSLO